10 tips voor het afvallen

In dit artikel vindt u 10 tips over het afslanken. Dit is natuurlijk geen garantie op succes. Het is gewoon een kwestie van volhouden. Elke dag hetzelfde doen, weken of maanden lang. Dan bereik je het succes dat je wilt op het gebied van afvallen. Gewicht verliezen is niet makkelijk maar kan best leuk zijn. Bekijk hieronder direct onze tien tips:

  1. Volg een dieet dat bij jou past. Want als je een dieet volgt waar je jezelf niet goed bij voelt hou je het niet vol. Kijk niet alleen naar de goedkoopste prijs!
  2. Soms kunt je beter iets langzamer afvallen waardoor het makkelijker is om vol te houden. Daarnaast val je ook minder snel terug , het bekende jojo effect. 
  3. Als je zin hebt in iets lekkers of als er een keer een feestje is. Mag je gerust een keer zondigen. Maar dan moet je de dagen daarna gewoon iets beter opletten.
  4. Drink minimaal 2 liter water per dag. Als je veel water drink remt dit het hongergevoel.  Water zorgt er voor dat het lichaam de afvalstoffen sneller afvoert. Dit helpt bij een sneller resultaat. Daarnaast hebben veel mensen het idee dat ze honger hebben. Maar in werkelijkheid hebben mensen dorst. Dit voorkomt ook hoofdpijn.
  5. Kijk goed welk dieet je volgt en of je er extra vitamines en mineralen bij nodig hebt. Volgens de wet mogen dieetproducten zich alleen maaltijdvervanger noemen als het minimaal alle vitamines en mineralen bevat die je nodig het tijdens een maaltijd. Ons Slim System Eiwit Dieet is een maaltijdvervanger en bevat dus ook alle vitamines en mineralen.  Indien u een ander dieet volgt controleer dit goed. Als uw dieet dit niet bevat koop dan extra vitamines en mineralen tabletten.
  6. Als je graag fruit eet. Neem dan gerust 1 stuks fruit per dag. Teveel fruit heeft als nadeel dat er veel natuurlijke suikers inzitten zien weer aanzetten.
  7. Zorg voor genoeg beweging. Dit is altijd gezond ook als je niet aan het afslanken bent. Als je niet van sporten houd kun je ook gerust een blokje om lopen en een rondje met de fiets maken.
  8. Als je van snoepen houd zorg er voor dat er dan niets in huis is. Als het makkelijk voor handen is is er vaak moeilijker vanaf te blijven. Maar als u er speciaal voor naar de winkel vergrijp je jezelf  niet zo snel.
  9. Om het afslanken te bevorderen kun je extra L-Carnitine tot je nemen. Dit is een aminozuur die er voor zorgt dat de vetten sneller worden omgezet en worden afgevoerd door het lichaam. Het lichaam neemt per dag tussen de 2.500 mg en 3.000 mg aan L-Carnitine op. Daarnaast begint L-Carnitine pas te werken naar +/- 30-60 minuten en is naar +/-15 uur uitgewerkt. De beste werking heb je naar +/- 2 uur. Slim System Eiwit Dieet bevat 200mg L-Carnitine per portie. Om dit aan te vullen kunt u ook onze Reasons Aqua Diet of Mega Burner drinken. Deze bevatten bij 1.000 mg L-Carnitine per flesje.

Vergelijk dieet producten goed met elkaar. De prijsverschillen kunnen gigantisch groot zijn terwijl het product vergelijkbaar is. Kies altijd voor een gezond dieet.